HASSANI

BACKGROUND


Als yuth was Hassani vooral gefocust op school in Suriname, maar het zien van de Missy Elliot-video's met zijn moeder maakte iets in hem los! Jaren later begon hij te dansen en een paar belangrijke stappen in Hassani's dansreis waren het ontmoeten van de juiste mensen in de gemeenschap.; Mensen zoals Wesley, Leandro, Steve Veusty, Kelly en nog veel meer. ze inspireerden hem echt en introduceerden hem in de dansscene. Hij begon bij Martin Markina, danste bij KL dansstudio en al deze mensen lieten hem zien dat er veel verschillende stijlen zijn en dat dans leuk kan zijn en zoveel meer als verbinding met je genezing, therapie, expressievorm en een bron van inkomsten. Je kunt hier ook echt je brood mee verdienen. Steve Veusty speelde een groot feest tijdens zijn reis, hij leerde hem veel over muzikaliteit, oldschool moves. Hij kwam in de crew Xgen en ze hebben hem veel geleerd.

 

Om de echte vibe van house te pakken te krijgen besloot hij naar Amerika te reizen en lessen te volgen bij Tony Mcgregor, hij liet Hassani zien dat hij nog veel te leren heeft. Die privésessie veranderde zijn hele visie op House. Hij worstelde als nooit tevoren, maar leerde zoveel. Hij voelde de clubvibes en zag hoe de huishoofden van de oude school op de grond gingen zitten. Hij danst veel popping met zijn broer Argil en ze mochten een theatertour doen met een show die ze gemaakt hebben.

 

STYLES

Op dit punt kan hij echt voelen dat Popping mijn nummer één is, House en dan HipHop. Al deze stijlen geven Hassani de kans om een ander deel van zichzelf te delen. Popping is ook een stijl die niet veel mensen meer onderwijzen, dus hij wil blijven investeren in deze stijl.

 

COMMUNITY

Gemeenschap betekent veel voor Hassani, omdat zij de enige reden zijn waarom hij dit stadium heeft bereikt waar hij nu staat. Shailesh hielp hem om beter te worden in knallen, door iedereen te inspireren en te helpen, en door waarheidsgetrouw te zijn, werden ze allemaal beter. En het mooie is, het is een wereldwijd iets waar hij leerde van veel pioniers zoals Tony McGregor over de hele wereld. Iedereen leert iets dat hij echt gelooft, omdat wat hij van anderen heeft geleerd en hij anderen alles wil leren wat hij weet.

 

CLASSES

In zijn klas probeert hij verschillende dingen van muziek te combineren