STAYING POWER: CELEBRATING 20 YEAR OF HIPHOPHUIS

 

Hiphophuis viert in 2022 het 20-jarig bestaan met als thema Staying Power. Vanuit dit thema onderzoeken en vieren we hoe je als individu en als gemeenschap fysiek en mentaal fit kunt blijven in een constant veranderende wereld.

Om te reflecteren, vieren en de toekomst te verbeelden vanuit dit thema, hebben we ervoor gekozen om samen te werken met de Britse kunstenaar Lakwena, Kunsthal en Patta. Lakwena's werk is een uitnodiging tot hoop, doorzettingsvermogen en inspiratie. De perfecte beeldtaal voor ons jubileumthema.

De samenwerking bestaat uit 3 lagen die elk verschillende delen van onze dynamische community zullen aanspreken; een tentoonstelling, Powertalk en hoodie in beperkte oplage.

 

 

 

 A Powertalk with Lakwena Maciver hosted by Farida Sedoc

Voor de PowerTalk gaat multidisciplinair beeldend kunstenaar Farida Sedoc in gesprek met Lakwena Maciver. Farida en Lakwena zijn beide kunstenaars met een biculturele achtergrond en hebben een diepgaand gesprek over geleefde ervaringen, machtsdynamieken in de kunstwereld in Engeland en Nederland en er vindt een uitwisseling plaats met het publiek dat grotendeels bestaat uit creatieven van kleur.