The MashUp@Hiphophuis

Exhibition by Janette Beckman
Foam X Hiphophuis
 • 12 mei
  -
  31 aug
  Hiphophuis, Rotterdam
  Arena
  Niet verkoopbaar

Foam en Hiphophuis presenteren een selectie van vijf werken uit The Mashup project van Janette Beckman, waarin fotografie en graffiti samenkomen. Dit project verbindt de iconische fotografie met de visuele uitingen van graffiti-pioniers die hun interpretatie toevoegen aan haar foto's.

Het project geeft inzicht in hoe de cultuur van hiphop, punk en graffiti zich door elkaar laten inspireren. Het toont de wisselwerking tussen deze bewegingen, waarbij de waarde van zelfexpressie en creatieve vernieuwing wordt benadrukt, en het reflecteert op de samenhang tussen de oorspronkelijke geest van deze subculturen.


In lijn met deze tentoonstelling toont Rebels: An Ode to Subversives, Revolutionaries, and Provocateurs in Foam Amsterdam een retrospectief van Beckmans impactvolle fotografie.
Dit retrospectief laat onder andere de vroege jaren van hiphop en punk zien, vastgelegd door Beckmans lens. Deze twee exposities benadrukken gezamenlijk de significantie van Beckmans fotografie en haar invloed op de muziek- en kunstwereld. Hier meer info over deze tentoonstelling

 

Te zien in het Hiphophuis; 
12 Mei t/m 31 Augustus
Ma t/m Vrijdag 10.00 - 16.00