Ashley Röttjers

DJ COURSES starting soon

Wil je leren hoe je wat deuntjes kunt spelen op feestjes, mixtrucs of scratchen voor MC's? Volg dan een van de 8-weekse DJ-cursussen van Franky Sticks, DJ Mixturess, DJ Cijntje of DJ Darryl Antunez. De beginners- en semi-gevorderden zullen zich voornamelijk richten op de basis mix- en scratchtechnieken. De scratchcursus zal onder andere beatmatching, beatmixen, de baby scratch, stab scratch en de transformer behandelen.

 

Vanaf de week van 1 mei bieden we 8-weekse DJ-cursussen aan. Registreer voor een cursus vóór 23 april. Plekken worden toegewezen op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt na 24 april. Zodra de betaling is bevestigd, is je plek gegarandeerd en ontvang je verdere details via e-mail. Schrijf je hier in!

Ashley Röttjers

BEGINNER (15+)

 

In deze cursus komt alles aan bod wat je nodig hebt om in de toekomst een succesvolle DJ te worden. Perfect voor beginnende DJ's (ervaring is niet vereist). We gebruiken zowel vinyl als digitaal (USB). Wat staat je te wachten? We gaan dieper in op muziektheorie, het gebruik van apparatuur, en je maakt kennis met Rekordbox of Serato dj-software. Ook leer je basis scratching, mixen en beatmatchen.

Voor de beste resultaten raden we aan om regelmatig aanwezig te zijn. Tijdens de lessen is er genoeg ruimte om te oefenen. We zijn op zoek naar deelnemers die toegewijd zijn en alle 8 weken kunnen bijwonen. 

Wat je nodig hebt: Laptop, USB stick & Headphones.

Ashley Röttjers

SEMI-ADVANCED (15+)

 

Ideaal voor deelnemers die de beginnerscursus hebben afgerond of voor huis-dj's die de stap willen zetten naar club-dj.

Wat kun je verwachten? Mixtechnieken, cues, effecten en loops. Scratchtechnieken, tips voor Rekordbox & Serato, het opbouwen en opnemen van een DJ-set. We werken individueel aan een DJ-set van 30 - 60 minuten met verschillende technieken. We leren zowel op vinyl als digitaal (USB). Regelmatige aanwezigheid wordt sterk aanbevolen voor de beste resultaten; we zijn op zoek naar deelnemers die de volledige 8 weken kunnen bijwonen.

 

Wat je nodig hebt: Laptop, USB stick & Headphones.

Ashley Röttjers

KIDS (8-14)

 

The DJ kids course is de ideale muziekles voor kids van 8 tot 14 jaar oud. Wat kun je verwachten? Een intieme klas van 6 leerlingen en veel interactie met de docent. We duiken in de basis muziektheorie, het gebruik van apparatuur, scratchen, beatmatchen en mixen. Tijdens de les is er veel ruimte om te oefenen. We zoeken deelnemers die de cursus volledige 8 weken bijwonen.

 

Benodigdheden: Headphones