The Block Out

Time To Get Buck
  • 13 apr
    -
    15 apr
    Hiphophuis, Rotterdam

Kom naar Rotterdam van 13-15 april voor een weekend vol met niets anders dan Krump! Met een internationale line-up met enkele van de beste dansers van over de hele wereld, duiken we diep in Krump en zijn cultuur.

Wat kun je verwachten van The Block Out dit jaar?
⚔️ Legendarische Krump battles
🥊 NewGen & Advanced Krump toernooien
📚 Masterclasses door hoog niveau internationale dansers
🍖 Verbind met de gemeenschap met heerlijk Soulfood
🟥 Speciale RedWalls Krump sessie

Programma

13 APRILLady C4 Workshop

FOR THE FIRST TIME EVER IN EUROPE: LADY C4 IS TOUCHING DOWN IN
ROTTERDAM FOR THE BLOCK OUT💥
Leer van een van de meest krachtige dansers tijdens deze exclusieve workshop. Bekend om haar rauwe energie en kracht, heeft deze heavy weight en legende uit Dallas, Texas (VS), haar strepen verdiend in de scene door competities te domineren en de lat hoog te leggen voor andere dansers. We hebben allemaal jaren gewacht tot ze eindelijk internationaal zou gaan, dus mis deze kans niet om van haar te leren en kennis met haar uit te wisselen!

 

14 APRIL


Diving Deeper in Krump w/ Brui5er & Konkrete 
presented by Hiphophuis

Dit is een unieke kans om dieper in Krump te duiken met twee wereldklasse pioniers. Aangeboden in samenwerking met Hiphophuis Rotterdam.

Konkrete, ook bekend als "The student of Krump", is een van de meest beknde dansers in onze gemeenschap, die het podium heeft gedeeld met vele artiesten, waaronder Beyoncé. Zijn opvallende Westcoast-stijl brengt hij naar elke dansvloer waar hij op staat! Aan de andere kant hebben we Brui5er, tweevoudig EBS World Champion. Bekend om zijn abstracte en rauwe stijl, trekt zijn gelaagde en gedetailleerde benadering van de dans je aan met elke beweging. Afkomstig van de Eastcoast, is hij een van de meest getalenteerde Krumpers die het ooit heeft gedaan.

In deze Masterclass onderzoeken we hun twee verschillende Krump-visies en hoe we ze kunnen samenvoegen tot één. Dit is jouw kans om te verkennen en te ontdekken hoe je ze beide kunt toepassen op jouw eigen stijl.


The List 

DO YOU HAVE WHAT IT TAKES TO MAKE THE LIST!?️
Dit zijn de legendarische Block Out battles waarbij gebruik wordt gemaakt van de traditionele Krump call-out. Beide dansers gaan los op hun eigen nummers zonder tijdslimiet per ronde. Maar voordat je kunt battlen, moet je eerst op The List komen. Iedereen kan zich aanmelden, maar alleen de dansers die het hardst hebben getraind en gebattled, zullen op The List komen. Dit is de ultieme erkenning van je harde werk en de kans om jezelf te bewijzen tegenover de meest gehypte dansers van dit moment.


15 APRIL


Behind The Decisions

Behind the Decision is een jaarlijks programma dat Europese Krump-toernooien bezoekt en kennis en inzichten verzamelt over HOE KRUMP TE BEOORDELEN. We begrijpen de uitdaging van het worden van een internationaal geboekte jurylid. Daarom willen we je ondersteunen bij het verbeteren van de factoren die bijdragen aan het worden geboekt als jurylid. We geloven dat theoretische training, praktijkervaring als jurylid en uitwisseling van kennis met Krump-meesters essentieel zijn in dit proces. Behind the Decision biedt de mogelijkheid om dit alles te verkrijgen, terwijl je ook je danstechnieken en persoonlijke groei versterkt. Je krijgt toegang tot mentorschap van ervaren juryleden om je artistieke visie te versterken.

 

Redwall Session

De wereldberoemde Redwall Session is al vele jaren een essentieel onderdeel van de Nederlandse Krump-cultuur. Als het belangrijkste ontmoetingspunt voor de gemeenschap, is dit de plek waar we leren, delen en samen losgaan. Dit wordt een speciale editie, waarbij ons jurypanel zich bij ons zal voegen voor de sessie. Dit is jouw kans om samen te trainen met internationale Krump-meesters!

 

Krump Exposition by Brandon

Krump is meer dan alleen een dans. Het is een kunstvorm die alles wat we doen raakt, zelfs en vooral in andere disciplines. Brandon laat dit op krachtige wijze zien in deze Krump Expositie, bestaande uit foto's en beelden van Krump, door Krumpers en geïnspireerd door de essentie en energie van Krump.