×

Agenda

Veldlife x Hip Hop Huis ANIMENIGHT

Minasan konichiwa!!

Wij van Veldlife organiseren net als vorig jaar weer een Anime night! Last year met 40+ anime liefhebbers en hun vrienden hebben we de film Gantz gekeken. Dit was een zwaar succes.

Dit jaar doen we het op de 2e verdieping in het bekende HipHopHuis for a more cozy vibe.

Het is een openbaar event. Maar VOL = VOL. Zet je zelf op aanwezig voor gegarandeerd een plek ! De “aanwezig lijst” word uitgeprint en die geldt tot 18:30

Je avond begint om 18:00. Wij verzoeken iedereen op tijd te komen, want ook in de Pathé is het vervelend wanneer mensen de film verstoren.

Movie name: “Your Name”
Middelbare schoolkinderen Mitsuha en Taki zijn complete vreemdelingen die een gescheiden leven leiden. Maar op een avond wisselen ze plots van plaats. Mitsuha wordt wakker in Taki’s lichaam en hij in de hare. Deze bizarre gebeurtenis blijft willekeurig gebeuren en de twee moeten hun leven om elkaar heen aanpassen. Toch werkt het op de een of andere manier. Ze bouwen een verbinding op en communiceren door notities, berichten en nog belangrijker een opdruk achter te laten. Wanneer een duizelingwekkende komeet de nachtelijke hemel verlicht, verandert er iets en zoeken ze elkaar op zoek naar iets meer.. een kans om elkaar eindelijk te ontmoeten. Maar door dit te proberen, is er iets angstaanjagender dan afstand dat dit steeds voorkomt. Is de keten van het lot tussen Mitsuha en Taki sterk genoeg om ze samen te brengen, of zullen krachten buiten hun macht hen voor altijd gescheiden laten?

ENTRANCE: Free!!!
Food & Drinks:
Snack menu Small: €3 Chips/Popcorn & Drink
Snack menu Big: €5 2 Chips / 2 Popcorn & 2 drinks