POP-I

BACKGROUND

Deze man is sinds de jaren 80 echt opgegroeid met HipHop. Hij luistert naar alle soorten HipHop. Zowel Public Enemy met hun political state of mind, als Big Daddy Kane die maar zo smooth kon zijn met zijn woorden. Beide artiesten zonder scheldwoorden. Hij hield van het feit dat hij hetzelfde sounds van HipHop kon horen waar zijn ouders naar luisterde.

Met zijn familie proberen ze de muzikanten na te doen en proberen ze verschillende bewegingen op de muziek uit. Dans en muziek waren belangrijk voor het gezin omdat het een manier was om met elkaar in contact te komen. Zijn eerste vorm van lesgeven gaat helemaal terug tot de basisschool, waar hij elke vrijdag zijn nieuwste moves liet zien op zijn opgenomen cassettebandjes. Mensen waren altijd onder de indruk en wilden van hem leren.


ATTRACTIONS

Wat hij leuk vond aan knallen, is dat je illusies creëert en eigenlijk de dansende goochelaar bent. Dit fascineerde hem en hij wilde er meer over leren, hij voelde de funky muziek ook diep. Films die hem ook inspireerden waren beat street, afbrekende stop motion moves of de 7th Voyages of Sinbad uit 1958. Het was zo gaaf om de dansen die je op tv zag, tot leven te zien komen in popping.


COMMUNITY

is belangrijk omdat het gaat om verbinding, van elkaar leren en kennis delen die je nergens anders kunt krijgen. Elk leert dat het een echt ding is en dit is de manier om de cultuur levend te houden. vrij voelen in wie je bent. samen jammen, Vrede houdt van eenheid en plezier maken.


CLASSES

En deze elementen gebruikt hij ook in zijn lessen en waar het allemaal om draait. Hij leert mensen verbinding te maken met de muziek, illusies te creëren, bounces & grooves, nieuwe jackswing en nog veel meer. Het belangrijkste doel is om je te leren bewegen. Om het beste uit jezelf te halen. want iedereen komt met een ander doel.