TUFF ENUFF 2014

Het HipHopHuis organiseert op zaterdag 20 december een benefiet matinee in het nieuwe Luxor theater. Het doel van het HipHopHuis is om hoge kwaliteit aan te bieden, en qua tarieven voor iedereen toegankelijk te blijven. Maar de lessen kosten meer dan ze opbrengen dus het HipHopHuis heeft financiële steun nodig: Om verder te gaan in deze vorm heeft het HipHopHuis heeft 40.000 euro nodig.

BENEFIET

Het benefiet matinee begint met de jaarlijkse uitreiking van de Tuff Enuff Awards, een stimuleringsprijs voor talentvolle leerlingen. Hier zetten 20 docenten van het HipHopHuis ieder hun meest getalenteerde leerling in de spotlights. Er zijn gastoptredens van de Koreaanse breakdance groep Morning of Owl, een akoestisch optreden van Typhoon en Shirma’s Soul Train: Onder vocale begeleiding van Shirma Rouse en muziek van DJ Rob Manga doen meer dan 300 dansers een poging om het wereldrecord Soul Train te verbreken.

KAARTVERKOOP

Het publiek steunt het HipHopHuis door een toegangskaart te kopen van 20 euro voor het benefiet matinee. Kaarten zijn dagelijks van 10:00 tot 22:00 te koop in het HipHopHuis, of via www.podiumplein.nl

Gulle gevers die zelf het benefiet niet willen bezoeken kunnen zelf een bedrag bepalen en een donatie storten naar NL93RABO0149222017 ten name van HipHopHuis Holland. Het HipHopHuis heeft een ANBI status waardoor giften belasting aftrekbaar zijn.