HEELS (COMMERCIAL POP)

Sexy, powerful, elegant, eye catching, zijn maar een paar manieren hoe je Heels kan omschrijven. Wil je meer weten? Let's get into it:

Heels, ook wel bekend als "Commercial Pop Heels", is een dans style die in de early '00 in de VS tot stond kwam. De origin van Heels is terug te voeren op verschillende dansstijlen, waaronder Jazz, HipHop en moderne dans.

 

Heels Commercial Pop wordt vaak uitgevoerd op schoenen met hoge hakken, vandaar de naam "Heels". Het gebruik van hakken voegt een uniek element toe aan de dans, benadrukt de beenlijnen en creëert een visueel opvallende voorstelling. De dansstijl is sindsdien geëvolueerd en omvat een scala aan stijlen, van sexy en zwoel tot atletisch en energiek.

 

Tegenwoordig is Heels een populaire dansstijl die wordt uitgevoerd in dansstudio's, wedstrijden en muziekvideo's over de hele wereld. De stijl heeft ook bekendheid gekregen via tv-shows als "So You Think You Can Dance" en films als "Hustlers", waarin Jennifer Lopez de dansstijl in haar uitvoeringen liet zien.

 

Heels wordt uitgevoerd in schoenen met hoge hakken, vandaar de naam. Het gebruik van hakken voegt een uniek element toe aan de dans, benadrukt de beenlijnen en creëert een visueel opvallende voorstelling. De dansstijl is sindsdien geëvolueerd en omvat een scala aan vormen, van sexy en zwoel tot atletisch en energiek. Bestaande uit stad-up-, grond-, arm- en voetenwerkbewegingen, is Heels een allround gebalanceerde dansstijl.

 

Heels wordt uitgevoerd in schoenen met hoge hakken, vandaar de naam. Het gebruik van hakken voegt een uniek element toe aan de dans, benadrukt de leg lines en creëert een visually striking performance. De dansstijl is sindsdien geëvolueerd en bestaat uit verschillende vormen, van sexy en zwoel tot atletisch en energiek. Bestaande uit stad-up-, ground-, arm- en footwork moves, maakt Heels een all-round gebalanceerde dance style.