STEVEN SOUL

BACKGROUND

Dansen brengt verschillende dingen naar Steven. Het is een manier om zichzelf uit te drukken, in vorm te blijven, een manier om energie op te doen en te geven, en een manier om contact te maken met anderen. Hij begon te dansen omdat hij het leuk vond. Hij trainde op plaatsen als KL-dansstudio en trainde hiphop freestyle, house. Hij danste in de crew genaamd Poparazzi en samen deden ze veel geweldige dingen, reisden naar een aantal landen en hij leerde veel van al deze jongens. Nadat ze uit elkaar gingen, concentreerde Steven zich echt op zijn persoonlijke reis als danser en begon hij dansles te geven in verschillende dansscholen. Hij gaf dansles aan mensen van verschillende leeftijden en niveaus. Na een paar jaar leerde hij ook Dancehall kennen en dook hij in deze stijl om er in te komen. Reisde zelfs naar Jamaica om van de bron te leren. Met een paar andere dansers, zoals onze leraar Danime en Jermaine, zette hij een crew op genaamd Rascals en ze deden wat leuke dingen. Zoals optredens en wedstrijden.

 

STYLES

Zijn belangrijkste stijlen zijn Hiphop, house en Dancehall omdat hij houdt van de verschillende energieën die ze dragen, de manier waarop hij erin kan bewegen en mee kan groeien. Druk zich op andere manieren uit. Ze betekenen allemaal iets anders voor hem.

 

COMMUNITY

De dansscène is een steeds veranderende plek, waar hij veel mensen leerde kennen die hem ook verschillende dingen over het leven en dans leerden. Hij ondersteunt en neemt deel door deel te nemen aan veldslagen of evenementen. Zijn studenten laten weten wat er in de scene gebeurt. In de toekomst wil hij graag wat evenementen opzetten voor de volgende generatie.

 

CLASSES

De absolute beginnerslessen brengen je terug naar de basis van een aantal stijlen. Steven besteedt altijd een paar weken aan één stijl om er echt het gevoel bij te krijgen. Hij werkt met de stijlen Hiphop, house en Dancehall. Je leert steps, grooves en bounces en je werkt aan een choreografie. Alles wordt in een kalme pasta gedaan, zodat het voor de mensen gemakkelijk is om de stappen of choreo op te vangen.