Jezelf uiten is essentieel, ontdek je sterke punten en manifesteer jezelf volledig. Onze lessen, cursussen en deep dives worden gegeven door community leaders met internationale ervaring en een achterban. Ze duiken in de cultuur achter de kunstvorm en creëren collectieven, crews en organiseren evenementen. Bekijk hieronder het volledige lesrooster en schrijf je in. We verwachten in 2de kwartaal met de dj-cursussen te beginnen. Houd onze sociale media en website in de gaten voor updates.

 


Nieuw bij Hiphophuis?

Met de Hiphophuis App kun je eenvoudig het rooster bekijken, cursussen boeken, lessen volgen en je abonnementen beheren. Heb je nog geen account? Volg deze stappen:

 

 

  1. Klik op de knop 'Meld je Aan' voor de les die je wilt volgen.
  2. Koop credit(s) in de webshop en maak vervolgens een account aan.
  3. Download de Hiphophuis App in je App Store.
  4. Meld je aan met de accountgegevens en ga naar het rooster/schedule om de les te boeken.

Vragen of problemen? Stuur een e-mail naar info@hiphophuis.nl en we lossen het voor je op.

Agenda

Filters
van 5

Lessen, Cursussen & Vrij Trainen

Hip Hop inspireert en biedt tools en kennis om jezelf te uiten en ontwikkelen. Ons wekelijks rooster zit vol lessen en cursussen in 15+ dansstijlen, deejaying en roller skating, vrij trainen en workshops. De docenten waarmee we werken zijn community leaders met internationale ervaring en aanhang. Ze delen kennis over de geschiedenis en cultuur achter de kunstvorm, vormen collectieven en organiseren evenementen.

Bekijk het rooster en meld je snel aan! 

Rooster & Onze Docenten