×

Agenda

Lean Rock & Keebz x HipHopHuis

Op 23 september hosten Lean Rock en Keebz een workshop in het HipHopHuis. De dag zal bestaan uit een dance workshop van Keebz en een DJ set + Open Session van Lean Rock.
 
Keebz maakt deel uit Mind 180, Flipside Kings en het wereldberoemde Squadron. Oorspronkelijk uit Texas, maar nu inwoner van Los Angeles. Met 23 jaar danservaring en meerdere wereldkampioenschappen, heeft Keebz een behoorlijke reputatie voor zichzelf opgebouwd. Zo heeft hij gewonnen bij Hip Opsession, Bboy Unit, Freestyle Session, Chelles Battle Pro en World Bboy Classic. Keebz staat voornamelijk bekend om zijn klassieke, maar toch innovatieve breakstyle. Zijn specialiteiten zijn o.a. top rock, go-downs, footwork, spider en origami style. Verder heeft hij met artiesten als Kanye West, Travis Scott en LL Cool J gewerkt.
 
Lean Rock is een wereldbekende Bboy en DJ. Zo is hij lid van het legendarische Floorlords & Squadron. Lean Rock is heeft een brede kennis van hiphop en verschillende muziekgenres. Deze kennis zet hij dan ook in om mensen te inspireren. Zo heeft hij belangrijke rol gespeeld in outreach in de VS en is hij naar meer dan 30 landen gereisd om risico jongeren te benaderen. Verder heeft hij kunnen draaien op topevenementen als de Olympische Jeugdspelen, Red Bull BC One, Battle of the Year, IBE, Freestyle Session, Silverback Open, Hip Opsession, World Bboy Classic, Outbreak Europe en nog veel meer. Lean Rock zet traditie voort om zowel de bboy als de DJ-elementen van de hiphop cultuur te behouden.
 
De focus van de dance workshop is het breken van de basis & het vergroten van creatieven concepten met Keebz.
.
De Talk/Q&A kan over onderwerpen gaan zoals het zijn van een original crew en nu deel uitmaken van een “super crew”. Het kan gaan over regionale invloed door het reizen in de USA, Breaking in de 90’s vergelijken met Breaking van nu, of wat jullie maar ook willen bespreken.
 
In de Open sessie zal er “zone out” muziek gespeeld, zodat iedereen in de vibe kan komen.
Voornamelijk deep Hip-Hop & Funk cuts.
 
Workshop + Talk € 12,50
Talk € 5,00
Open Practice € 1,00
Begint: 18:00
Eindigt: 23:00
https://www.facebook.com/events/748376975592416/