×

WHAT WE DO

Het HipHopHuis heeft zich ten doel gesteld om op gebied van educatie een breed aanbod te realiseren, zowel in eigen huis als in het onderwijs. Op gebied van talentontwikkeling heeft het HipHopHuis internationale ambities. Ons aanbod staat voor een complete beleving van hiphopcultuur met knowledge, skills en fellowship. Het programma is te verdelen in drie hoofdlijnen: Lessen en cursussen, projecten voor talent en community events.

Lessen en cursussen
Top -teachers, landelijk bekend en gerespecteerd in het urban circuit, delen hun skills en kennis. Het lesrooster loopt van september tot en met juni en is toegankelijk voor iedereen. Van absolute beginners tot doorgewinterde vedetten.

Projecten voor talent
Jongeren met een missie worden gecoacht en krijgen workshops en masterclasses van internationale pioniers en artiesten in alle disciplines. Talkshows en lectures brengen lokale geschiedenis en kennis naar boven.

Community events
HipHopHuis is een homebase en onze programmering brengt publiek en deelnemers samen via verschillende soorten get-togethers: wedstrijden, jam-sessies en performances. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een professionele staf met wortels en tentakels in de scene, samen met een twintigtal communityleaders en evenzoveel vrijwilligers.

Kijk hier voor ons jaarverslag 2019 en ons meerjaren beleidsplan.