×

VISIT US

Je vindt het HipHopHuis midden in hartje Rotterdam. Onze huis is slechts een paar minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal en is gesitueerd rondom het Schieblock; een creatieve omgeving voor ontmoeting, interactie en performance.

Openingstijden studio’s: maandag, woensdag en vrijdag van 16:00 – 22:00, dinsdag en donderdag van 18:00 – 22:00 uur.
Openingstijden kantoor: maandag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00. Na 17:00 is het HipHopHuis telefonisch niet meer bereikbaar. Neem contact op via email.

Email adres: info@hiphophuis.nl
Telefoonnummer: 010 – 411 83 71

 

Route openbaar vervoer

Metro: Pak metrolijn D richting Centraal Station. Stap uit op Centraal Station. Loop richting het gebouw van de Nationale Nederlanden en ga daar het straatje in. Ga rechtdoor en loop de straat in net zo lang totdat je tegen Roodkapje aan loopt. Ga dan onder de gele tunnel door, de ingang van het HipHopHuis vind je op nummer 23 (naast Annabel).

Tram: Alle trams. Stap uit bij halte Weena. Steek over bij de Nationale Nederlanden en ga daar het straatje in. Ga rechtdoor en loop de straat in net zo lang totdat je tegen Roodkapje aan loopt. Ga dan onder de gele tunnel door, de ingang van het HipHopHuis vind je op nummer 23 (naast Annabel).

Route beschrijving auto

Rijd richting het Centrum. Bij de Hofpleinfontein rijd richting de Nationale Nederlanden. Bij de tweede stoplicht naar rechts. Meteen weer rechts het eerste straatje in. Links het steegje in. Let op: hier geldt betaald parkeren tot 23:00.