×

Teacher

Wesley X-Gen

Wesley was al op jonge leeftijd veel bezig met beweging. Eerst in de martial arts en later als danser in stijlen zoals: house, popping en hiphop. Hij merkte dat hij de diverse kanten van dans erg interessant vond omdat de muziek elke keer om andere bewegingen vraagt. Na een aantal jaar lessen te hebben gevolgd begon Wesley ook lessen te geven.
Door de jaren is hij erachter gekomen dat hij als danser beweegt als water en lucht. Snel en vloeiend. Samen met een van onze andere docenten – Hassani Shaquille – deed hij mee aan Juste Debout waarbij ze in 2016 en 2017 wonnen in Nederland.
Wesley is ook member van Amenti Movement waarbinnen hij de spirituele kant van dans belichaamd. Samen met Gil de Grid heeft hij een eigen dansmethodiek weten te ontwikkelen waar healing door middel van dans centraal staat. Ook is Wesley onderdeel van de X-Gen crew. Volgens Wesley is being part of the dance scene, being part of a family.
Tijdens zijn lessen vindt hij het belangrijk om zijn leerlingen hun eigen stijl te laten creëren. Door middel van zijn woorden, inspireert hij hen om hun eigen waarheid te plaatsen in hun dans.