×

Teacher

Tamara

Een vrolijke goofball, optimistisch en toegankelijk. Geboren in Barcelona en opgegroeid in Amsterdam had zij al vanaf kleins af aan een grote liefde voor muziek en dans.

Op jonge leeftijd begon haar reis in buurthuizen, dansscholen en choreografie wedstrijden. Rond 15 jarige leeftijd ontdekte zij de battle scene waar ze ondertussen aardig wat naam heeft opgebouwd in binnen- en buitenland in Waacking, Allstyle maar voornamelijk Housedance.

Ze heeft onder andere titels op haar naam staan zoals UK Champs, Istanbul Streetdance Carnival, Feel Da Bounce, Get Your Waack On en Spin Off.
In 2014 studeerde zij af van de urban dansopleiding Creative College in Utrecht.
Qua theater heeft zij getoured met Dont Hit Mama, ISH en nu DOX en Nicole Beutler.
Ze heeft gewerkt voor verschillende grote namen zoals Nike, Absolut Vodka, Sensation. Elle Magazine, The Sting en ADE.
Ook is zij 7 jaar lang actief lid geweest van de Nederlandse house dance crew Xgen, die haar een grote boost in haar Housedance hebben gegeven.

Tamara werkt voornamelijk als uitvoerend danseres en lerares, zij geeft lessen en workshops op dansscholen en dansopleidingen door Nederland. Zij heeft ambities zich te verbreden in het creëren en het samenbrengen/connecten van mensen door middel van dans en kunst.
”To connect and elevate throught (he)art” zoals zij dat zelf zegt.

Tamara wordt vaak omschreven als een ”feel good” person. Enthousiast, eerlijk, hard werkend en liefdevol.
Ze gelooft dat dans (kunst) een essentiële tool kan zijn om anderen te helpen groeien, te inspireren en bewuster te maken. Een tool voor zelfexpressie. A tool to explore, expand and experience the self.

In de beginners house les ligt de focus vooral op het leren van de foundation, door middel van drills, freestyle opdrachten, routines en allerlei oefeningen. In de semi advanced les ligt de focus op verdieping.
Door middel van vrijere tools duiken we dieper in muzikaliteit, groove, eigen creativiteit en eigen krachten.
Having FUN on vibey House tunes is prioriteit nummer 1!