HIPHOPHUIS | Delftsestraat 19A | 3013 AD ROTTERDAM | 0104118371 | Info@hiphophuis.nl

Teacher

Tamara

Tamara

 Een vrolijke optimistische toegankelijke vrouw die veel lacht en hard werkt. Een goofball in hart en nieren, die altijd open staat voor een heerlijke dance jam. Gepassioneerd in alles wat ze doet en vooral ook in dansen, wat al jaren een onderdeel is van haar leven.

Geboren en getogen in Amsterdam begon ze al op jonge leeftijd dansshowtjes te maken met haar vrienden in diverse buurtcentra’s. Dit pakte ze toen al heel serieus aan en ze wilde altijd een mooie show neer zetten. Op haar 15e ging zij zich meer focussen op freestylen en toen ontdekte ze de magie van het verliezen van jezelf in de muziek. Het werd meer muziek uiten in plaats van just entertainment.

Tegenwoordig woont ze in Rotterdam waar ze dichterbij al haar crews is; Amenti & X-Gen.

Ze groeit en bloeit door de mensen om haar heen en door alle verschillende danswerelden waar ze zich in bevindt. Dans geeft haar kracht en zo heeft ze zichzelf verbaast tijdens House Dance forever waarbij ze zich echt helemaal kon laten gaan en tot de judge finals kwam. Een ander krachtig moment was op het podium staan tijdens Ladies of Hiphopfestival waarin ze danste op haar eigen spoken word verhaal.

House en waacking geven haar de meest energie maar ze houdt niet echt van labels en laat zich graag inspireren door verschillende stijlen. In al deze stijlen kan ze ook weer een andere kant van zichzelf ontpoppen. Dit vindt ze ook heel belangrijk om mee te geen aan haar leerlingen. Wees jezelf in elke stijl, laat je inspireren door de tools die je meekrijgt maar schrijf je eigen dansverhaal. Creativiteit en originaliteit zijn hierin heel belangrijk.

Waar zij zich goed voelt is zij thuis. En dit is ook het geval in het HipHopHuis. Omdat dit echt een community is van fijne mensen.

We zijn dankbaar dat we haar in the house hebben als housedocent.