×

Teacher

Tamara

Een vrolijke goofball, optimistisch en toegankelijk. Ze staat altijd open voor een heerlijke dance jam en is gepassioneerd in alles wat ze doet. Vooral in dansen, wat al jaren een onderdeel is van haar leven.

Geboren en getogen in Amsterdam begon ze al op jonge leeftijd dansshows te maken met haar vrienden in diverse buurtcentra’s. Dit pakte ze toen al heel serieus aan. Op haar 15e ging zij zich meer focussen op freestylen waar ze de magie van het jezelf verliezen in de muziek ontdekte.

Tegenwoordig woont ze in Rotterdam waar ze dichterbij al haar crews is; Amenti & X-Gen. Ze groeit en bloeit door de mensen om haar heen en door alle verschillende danswerelden waar ze zich in bevindt. Dans geeft haar kracht en zo heeft ze zichzelf verbaast tijdens House Dance forever waarbij ze zich echt helemaal kon laten gaan en tot de judge finals kwam. Een ander krachtig moment was op het podium staan tijdens Ladies of Hiphopfestival waarin ze danste op haar eigen spoken word verhaal.

House en waacking geven haar de meest energie maar ze houdt niet echt van labels en laat zich graag inspireren door verschillende stijlen. In al deze stijlen kan ze ook weer een andere kant van zichzelf ontpoppen. Dit vindt ze ook heel belangrijk om mee te geven aan haar leerlingen. Wees jezelf in elke stijl, laat je inspireren door de tools die je meekrijgt maar schrijf je eigen dansverhaal. Creativiteit en originaliteit zijn hierin heel belangrijk.

Waar zij zich goed voelt is zij thuis. En dit is ook het geval in het HipHopHuis. Omdat dit echt een community is van fijne mensen.

We zijn dankbaar dat we haar in the house hebben als housedocent.