HIPHOPHUIS | Delftsestraat 19A | 3013 AD ROTTERDAM | 0104118371 | Info@hiphophuis.nl

Teacher

StevenSoul ‘arazzi

Steven is een open en positief persoon die je altijd om hulp kunt vragen en hij staat er altijd voor open om van een ander te leren. Al van kleins af aan is hij actief met dansen, videoclips imiteren van MJ en bij de film You Got Served was hij hook’d. Hij wilde ook echt danser worden. Toen zijn zus op dansles ging kon hij niet wachten om dit pad ook te bewandelen. Hij volgde al snel allerlei lessen zoals, popping, hiphop en house. Dit is en blijft Steven’s motto, Blijf jezelf ontwikkelen in verschillende stijlen.

Door de crew Pop’ Arazzi begon hij zich wel meer te richten op popping en met deze crew heeft hij op verschillende podia’s gerockt in het binnen en buitenland. Een hoogte punt waren de liveshows van Hollands Got Talent.

Wat dans voor hem zo mooi maakt is dat het grenzeloos is en dat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Dit wilt hij zijn leerlingen ook echt mee geven. Niets is verkeerd, alles kan en mag. Ken je foundations maar probeer hierinn te experimenteren.

Door al deze ervaringen kreeg hij meer vertrouwen in zichzelf en is hij begonnen met les geven. Zo heeft HipHopHuis hem ook de kans geboden om te groeien als docent en door de community stimuleert HHH hem in zijn persoonlijke groei.

Tegenwoordig heeft Steven een liefde opgebouwd voor Dancehall en hoopt mooie dingen te bereiken met zijn crew Rascals

Binnen het HiphopHuis geeft hij elke maandag de Hiphop Basic lessen.