×

Teacher

Rachele

Rachèle beweegt vanuit echtheid, plezier en flow. Zij is op een missie om de wereld een mooiere plek te maken door minder dualiteit en meer eenheid te creëren, op welk vlak dan ook. Haar liefde voor dans is begonnen door het dansen in een groep waarbij ze op verschillende plekken in Nederland mee deed aan wedstrijden en optredens. Voordat ze het wist stond ze op haar 15e shows te maken met diverse groepen en leeftijden.
Ze geeft haar leerlingen zelfvertrouwen, vrijheid, expressie en nieuwe danservaringen mee. Natuurlijk is ze ook erg trots op het behalen van een NK prijs of een show die ze neerzet met 300 dansers, maar persoonlijke verhalen raken haar het meest. Rachèle voelt zich het meest trots wanneer kinderen zichzelf meer durven te geven na haar lessen. Of wanneer meisjes en vrouwen weer lekkerder in hun vel zitten dankzij dans en muziek.
Hiphophuis is voor Rachèle een toffe laagdrempelige plek waar iedereen zich welkom voelt en waar van alles mogelijk is. Dansen, praten, koffiedrinken, meeten, trainen, inspireren. Dankzij alle verschillende ruimtes heb je allerlei verschillende sferen.