HIPHOPHUIS | Delftsestraat 19A | 3013 AD ROTTERDAM | 0104118371 | Info@hiphophuis.nl

Teacher

Meyline

Meyline is ook een dame die allang verboden is aan Hiphophuis. ze begon bij het Hiphophuis aan de Delfshaven en al snel groeide ze als danser. Ze besloot de dansopleiding te doen en heeft hier allerlei stijlen geleerd. Door de jaren heen is ze gegroeid als choreografe en heeft ze voor verschillende grote  gechoreografeerd.Denk aan Nelson Freitas en Rochelle, ook heeft ze mee gedaan aan verschillende TV- programma’s waarbij dans centraal staat.

Meyline geniet ervan om les te geven aan jongeren met verschillende leeftijden omdat zij op deze manier zelf ook continue wordt uitgedaagd. Elke vrijdag geeft Meyline les bij het Hiphophuis vanaf 16:00 waarbij voornamelijk Hiphop Choreo aanleert aan een ieder die wilt leren. Ze vindt het hierbij erg belangrijk dat jongeren zich goed voelen en zichzelf mogen zijn.

Ze noemt zich een strenge maar wel een rechtvaardige docent. Ze probeert altijd zo begripvol mogelijk te zijn naar haar leerlingen maar tegelijker tijd is het ook belangrijk om te zorgen dat ze echt naar huis gaan met nieuwe info.

De reden waarom ze iedereen Hiphophuis aanraadt is because of the vibe and the people.
Laagdrempelig en toegankelijk voor een ieder die wilt groeien in dans.