HIPHOPHUIS | Delftsestraat 19A | 3013 AD ROTTERDAM | 0104118371 | Info@hiphophuis.nl

Lessen

Prijslijst

Hieronder de nieuwe tarieven die ingaan vanaf september 2016. De lidmaatschapskosten zijn afgeschaft en je kunt dus gratis lid worden van het HipHopHuis. Al vanaf 1 lesbezoek per week zijn de maandkaarten het voordeligst en de beste keuze. Volg je minder dan 1 les per week dan kun je ook voor een 10-lessenkaart kiezen of zelfs een losse les wat wel minder voordelig is.

HipHopHuis Prijslijst

HipHopHuis biedt toplessen aan tegen lage tarieven. Heb je weinig te besteden? Voor Rotterdamse kinderen jonger dan 18 jaar bestaat er een regeling waarbij je tot maximaal 450 euro per jaar terug kunt krijgen. Klik hier voor meer informatie over het Jeugdcultuurfonds.

Het lesprogramma van het HipHopHuis gaat het hele jaar door met uitzondering van de kerstvakantie, nationale feestdagen en de zomervakantie.

Een proefles is (éénmalig) gratis bij het HipHopHuis. Hiervoor hoef je niet online aan te melden, maar kan je gewoon voorafgaand aan de les melden bij de infobalie. Zorg dat je ongeveer 15 minuten voor de les er bent, zodat onze floormanagers de tijd hebben je proefles te verwerken. 

Het nieuwe lesrooster staat nu online! Cursussen starten vanaf oktober. We also have new danceclasses starting in May, read everything about AfroHouse/Kuduro and new Dancehall classes over here.

Informatie over ons cursusprogramma vind je hier.