HIPHOPHUIS | Delftsestraat 19A | 3013 AD ROTTERDAM | 0104118371 | Info@hiphophuis.nl

Lessen

Prijslijst

HipHopHuis Prijslijst
Hiernaast de nieuwe tarieven die ingaan vanaf september 2016. De lidmaatschapskosten zijn afgeschaft en je kunt dus gratis lid worden van het HipHopHuis. Al vanaf 1 lesbezoek per week zijn de maandkaarten het voordeligst en de beste keuze. Volg je minder dan 1 les per week dan kun je ook voor een 10-lessenkaart kiezen of zelfs een losse les wat wel minder voordelig is. HipHopHuis biedt toplessen aan tegen lage tarieven.
Heb je weinig te besteden? Voor Rotterdamse kinderen jonger dan 18 jaar bestaat er een regeling waarbij je tot maximaal 450 euro per jaar terug kunt krijgen. Klik hier voor meer informatie over het Jeugdcultuurfonds.
Het lesprogramma van het HipHopHuis gaat het hele jaar door met uitzondering van de kerstvakantie, nationale feestdagen en de zomervakantie.
Een proefles is (éénmalig) gratis bij het HipHopHuis. Hiervoor hoef je niet online aan te melden, maar kan je gewoon voorafgaand aan de les melden bij de infobalie. Zorg dat je ongeveer 15 minuten voor de les er bent, zodat onze floormanagers de tijd hebben je proefles te verwerken.
Informatie over ons cursusprogramma vind je hier.
HipHopHuis is gesloten op de volgende datums:
– Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari: Kerstvakantie
– Vrijdag14 april: Goede vrijdag
– Zondag 16 en maandag 17 april: Pasen (1e en 2e paasdag)
– Donderdag 27 april: Koningsdag
– Vrijdag 5 mei: Bevrijdingsdag
– Donderdag 25 mei: Hemelvaartsdag
– Zondag 4 en maandag 5 juni: Pinksteren (1e en 2e pinksterdag)
– Zaterdag 8 juli t/m zondag 20 augustus: Zomervakantie
In de herfst-, voorjaars- en meivakantie gaan de lessen dus WEL door.

 

 

 

 

 

De lessen en cursussen in het blauw zijn de Arena, die in het rood zijn voor Dansstudio. Alles op de 1e verdieping is in het grijs weergegeven.