×

Classes


Don’t speak/read Dutch? No problem, use the Google Translate tool for more information on our online classes.


Het HipHopHuis streeft ernaar om hoge kwaliteit te bieden tegen lage tarieven, zodat deelname voor iedereen toegankelijk is. Deze doelstelling wordt mogelijk gemaakt dankzij sponsors en subsidies. Het programma van het HipHopHuis wordt voornamelijk mogelijk gemaakt door structurele subsidie van de Gemeente Rotterdam.

Proeflessen
Een proefles is (éénmalig) gratis bij het HipHopHuis. Hiervoor hoef je niet online aan te melden, maar kan je gewoon voorafgaand aan de les melden bij de infobalie. Zorg dat je ongeveer 15 minuten voor de les er bent, zodat onze floormanagers de tijd hebben je proefles te verwerken.


*Tijdens de gedeeltelijke lockdown geven we geen proeflessen. Als alternatief voor de proeflessen kan je een losse les, 5 of 10-rittenkaart aanschaffen.


Losse lessen
Volg je minder dan 1 les per week dan kun je ook voor een 10-lessenkaart kiezen of per losse les wat wel minder voordelig is.
Losse les (lid) € 7 / Losse les (geen lid) € 8

Maandkaarten
Al vanaf 1 lesbezoek per week ben je het voordeligst uit met een maandkaart. Welke class je daarmee volgt is aan jou, met de maandkaart zit je niet vast aan 1 type class. Het is niet mogelijk om via de website een maandkaart af te nemen, dit kan enkel bij de balie in het HipHopHuis.
Maandkaart (1x per week) € 20 / Maandkaart (2 x per week) € 40 Onbeperkt maandkaart € 60

Open Practise
Elke maandag en woensdag van 20:00 – 22:00 is er Open Practise in het HipHopHuis. Tijdens de Open Practise bieden we dansers ruimte zodat zij zelfstandig aan hun eigen skills kunnen werken. Open training (lid) € 1 / Open training (geen lid) € 2.
*In verband met de corona maatregelen hanteren we een bepaalde capaciteit voor in het gebouw, hierdoor hebben we de Open Practise momenteel gestopt.

Jeugdcultuurfonds regeling
HipHopHuis biedt toplessen aan tegen lage tarieven. Heb je weinig te besteden? Voor Rotterdamse kinderen jonger dan 18 jaar bestaat er een regeling waarbij je tot maximaal 450 euro per jaar terug kunt krijgen. Klik hier voor meer informatie over het Jeugdcultuurfonds.

Vakanties
Het lesprogramma van het HipHopHuis gaat het hele jaar door met uitzondering van de kerstvakantie, nationale feestdagen en de zomervakantie.