HIPHOPHUIS | Delftsestraat 19A | 3013 AD ROTTERDAM | 0104118371 | Info@hiphophuis.nl

Lessen

Iedereen kan bij het HipHopHuis gratis lid worden. Al vanaf 1 lesbezoek per week ben je het voordeligst uit met een maandkaart. Volg je minder dan 1 les per week dan kun je ook voor een 10-lessenkaart kiezen of per losse les wat wel minder voordelig is. Wanneer je lid bent kun je in het HipHopHuis een pakket of type abbonement aanschaffen.

Proefles (eenmalig) € 0
Lid worden € 0
Open training (geen lid) € 2
Losse les (geen lid) € 8
Open training (lid) € 1
Losse les (lid) € 7
Maandkaart (1x per week) € 20
Maandkaart (2 x per week) € 40
Onbeperkt maandkaart € 60
10 lessenkaart (3 maanden geldig) € 60

Je kan maximaal tot een kwartier na het begin van de class naar binnen.

Jeugdcultuurfonds regeling
HipHopHuis biedt toplessen aan tegen lage tarieven. Heb je weinig te besteden? Voor Rotterdamse kinderen jonger dan 18 jaar bestaat er een regeling waarbij je tot maximaal 450 euro per jaar terug kunt krijgen. Klik hier voor meer informatie over het Jeugdcultuurfonds.

Proefles
Een proefles is (éénmalig) gratis bij het HipHopHuis. Hiervoor hoef je niet online aan te melden, maar kan je gewoon voorafgaand aan de les melden bij de infobalie. Zorg dat je ongeveer 15 minuten voor de les er bent, zodat onze floormanagers de tijd hebben je proefles te verwerken.

Vakanties
Het lesprogramma van het HipHopHuis gaat het hele jaar door met uitzondering van de kerstvakantie, nationale feestdagen en de zomervakantie.