HIPHOPHUIS | Delftsestraat 19A | 3013 AD ROTTERDAM | 0104118371 | Info@hiphophuis.nl

Info

HipHopHuis

Delftsestraat 19A
3013 AD Rotterdam

Het HipHopHuis bestaat sinds 2002 en is opgericht om een thuishaven te bieden aan hiphop liefhebbers uit Rotterdam en omstreken. Oprichters Bennie Semil, Lloyd Marengo en Aruna Vermeulen hebben het HipHopHuis eerst in samenwerking met de SKVR ontwikkeld. Het HipHopHuis bestaat sinds 2008 als zelfstandige stichting.

Stichting HipHopHuis Holland werkt met een onbezoldigd bestuur, te weten Bart Budding (voorzitter), Lidi van Dessel (secretaris), Odilia Arlaud (penningmeester), Hajo Doorn (algemeen bestuurslid) en Elvis Olivieira (algemeen bestuurslid).

Het beloningsbeleid van StichtingHipHopHuis Holland geschiedt volgens de CAO-Kunsteducatie.

Het HipHopHuis is een energieke community van creatieve jongeren met een positief-kritisch wereldbeeld die dagelijks met hiphop- muziek dans of street art bezig zijn. Zij vinden in het HipHopHuis hun plek voor culturele en persoonlijke groei: voor hen is het HipHopHuis een tweede thuis.

De missie van het HipHopHuis: de wereld veranderen met HipHop. Dé missing link in cultureel Rotterdam, waar HipHop de grootste jongerencultuur is.

Klik hier voor de Veel Gestelde Vragen (FAQ)

Het HipHopHuis heeft zich ten doel gesteld om op gebied van educatie een breed aanbod te realiseren, zowel in eigen huis als in het onderwijs. Op gebied van talentontwikkeling heeft het HipHopHuis internationale ambities. Professionalisering van de organisatie, en met name op gebied van financiën,  communicatie, marketing en evenementen zijn eveneens een speerpunt.

Het HipHopHuis streeft ernaar om hoge kwaliteit te bieden tegen lage tarieven, zodat deelname voor iedereen toegankelijk is. Deze doelstelling wordt mogelijk gemaakt dankzij sponsors en subsidies. Het programma van het HipHopHuis wordt voornamelijk mogelijk gemaakt door structurele subsidie van de Gemeente Rotterdam. Kijk hier voor onze algemene voorwaarden, privacy verklaring, jaarverslag 2017 en ons meerjaren beleidsplan.

 

Openingstijden kantoor: maandag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00. Na 17:00 is het HipHopHuis telefonisch niet meer bereikbaar. Neem contact op via email.

Openingstijden studio’s: maandag, woensdag en vrijdag van 16:00 – 22:00, dinsdag en donderdag van 18:00 – 22:00 uur.

Email adres: info@hiphophuis.nl
Telefoonnummer: 010 – 411 83 71
KVK: 24425987
RSIN nummer: 818791408