HIPHOPHUIS | Delftsestraat 19A | 3013 AD ROTTERDAM | 0104118371 | Info@hiphophuis.nl

Breakdance (B-Boying)

Breakdance is een dynamische dansstijl waarbij het vloerwerk centraal staat. De acrobatiek ziet er spectaculair uit, maar de basics zijn toch toegankelijk voor beginners: De docent leert basisbewegingen aan zoals: toprock, downrock (vloer- en voetenwerk), freezes (poses) en powermoves (rotaties). Deze dansvorm vergt discipline en doorzettingsvermogen maar de overwinning is des te groter: Leerlingen verleggen hun grenzen, moedigen elkaar aan en ontwikkelen hun motoriek.

Praktische Informatie

Each One Teach One bestaat uit workshops, dagprogramma’s en lessenreeksen. De lessen kunnen zowel binnen als buiten schooltijd worden aangeboden. Ook een combinatie is mogelijk waarbij bijvoorbeeld één les plaatsvindt tijdens schooltijd (als teaser) en de rest buiten schooltijd als naschoolse activiteit.
Daarnaast zijn ook jaarplanningen mogelijk. Het HipHopHuis inventariseert en ondersteunt op gebied van communicatie en inschrijvingen tot het gehele schooljaar voorzien is van een evenwichtig programma.

  • eenmalige workshops (kennismaking)
  • een serie van workshops (verdieping)

De lessen sluiten aan bij het belevings- en ontwikkelingsniveau van de kinderen, zodat er tijdens de activiteiten een verdieping van hun eigen kennis en vaardigheden tot stand kan komen. Een lessenreeks bestaat uit een serie van minimaal zes lessen waarbinnen toegewerkt wordt naar een bepaald einddoel. De reeks wordt (eventueel) afgesloten met een demonstratie of presentatie.

Tekst: Aruna Vermeulen, Xaviera de Jezus
Vormgeving: almost Modern

Voor meer informatie, tarievenlijst en boekingen kunt u contact opnemen met: educatie@hiphophuis.nl

HipHopHuis
Delftsestraat 19A
3013 AD Rotterdam
010 – 411 83 71