×

Corona virus FAQ

Moet ik een reservering plaatsen wanneer ik naar events of workshops wil gaan? Als je zeker wil zijn van een plekje in de workshop raden we je aan om van te voren een ticket te reserveren. we hanteren namelijk een maximum aantal leden per ruimte.

Ik ben een nieuwe member, hoe kan ik me inschrijven?
Ben je nieuw en wil je meedoen aan een open practise of een zomer workshop? Schrijf je dan alvorens in als member, zo hebben we een snellere doorstroom bij de balie.

Is het inchecken veranderd?
Houd rekenschap met 1,5 meter tijdens het inchecken. Bij de entree wordt gevraagd naar je gezondheid. Onze medewerkers kunnen besluiten je toegang te weigeren als er twijfels bestaan over je health. Blijf thuis als je verkouden bent, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Houd de 1,5 meter afstand aan, volg de looproutes en ga direct naar de zaal voor de class of het event.

Hoe kan ik het beste betalen?
Betalen is mogelijk bij onze balie met pin, liefst contactloos.

Welke maatregelingen zijn er van toepassing tijdens classes?
Tijdens de dansclasses vervalt de 1,5 meter maatregel. Voor en na de lessen is dit wel een vereiste. Tussendoor zal ons team de ruimtes schoonmaken en desinfecteren.

Mag ik een hug, highfive handshake of een boks geven?
Gezien de maatregelingen raden wij direct fysiek contact af… Bluetooth hugs tot elleboog highfives en alle varianten daar tussen zijn wel allowed!

Mijn kind gaat naar class, kan ik als ouder of verzorger mee?
Vanwege de maatregelingen vragen we ouders en verzorgers om tijdens class niet in het pand te verblijven maar kids na class weer op te halen.

Kan ik mij omkleden in het HipHopHuis?
Dat is mogelijk, maar we roepen je op om dit zoveel mogelijk thuis te doen.

Hoeveel kost de Open Practise?
De entree van een Open Practise is 1 euro per keer.

Wanneer start het lesprogramma weer?
Vanaf september verwelkomen we je weer bij het vaste lesprogramma. Het rooster gaat in augustus online, houd onze socials in de gaten voor updates!

Wanneer gaat de DJ cursus weer van start?
De DJ cursus gaat weer van start in het nieuwe seizoen.

Wat gebeurd er met mijn tegoed?
Tegoeden van seizoen 2019 – 2020 zijn bevroren en zijn te gebruiken in het nieuwe seizoen dat start vanaf september 2020.

Ik wil een proefles volgen, moet ik dit reserveren?
Wat leuk! Dat is zeker mogelijk, de eerste proefles bij het HipHopHuis is gratis. Je hoeft de proefles niet te reserveren. Pro tip: kom wel op tijd en meld je voor de proefles aan bij onze balie. Het scheelt tijd als je je van online alvast in schrijft als member (dit is gratis).