×

Agenda

HipHopHuis | The Jump Off

Op zondag 2 september gaan alle deuren open: Het is open huis in het HipHopHuis en jij bent invited!

Vanaf 15:00 zijn er showcases, DJ-sets, cyphers en battles. OOk is er een vintage market met art expo en zijn er optredens van SInger- songwriters.

Vanaf 18:30 sluiten we de avond af met food & drinks en een special movie selection van onze partner International Film Festival Rotterdam – IFFR. See you at The Jump Off.

Entrance = Free

Programma:

14:00 SINGER SONGWRITER
Tijdens The Jump Off hebben we niet alleen dans. Nee we hebben ook goeie singer-songwriters die onze oren gaan laten genieten.
1 van de artiesten is Nani Kreyziu en hij gaat ons meenemen in zijn jazzy r&b soul vibe met een vleugje reggae.

15:00 SPOKEN WORD
Verschillende woordenkunstenaars komen samen om hun passie met ons te delen. Bekende namen zoals Carina Fernandes, Sunny Loon, Julie Loon en Natalie Dupon zullen hun mind met ons delen.

16:30 RAPCYPHER
MC’S come out where ever you are! Spit je hardste bars en wie weet win jij in de cypher een cheque ter waarde van 250,- In te wisselen bij Wrap Maniac.

17:00 1ON1 ALLSTYLE BATTLE
Het Hiphophuis ademt dans, dus bij onze opening kan er geen dance battle ontbreken. Dro, Jeems en Imaury zullen de dansers beoordelen op hun dansstijl. Deze mag allround zijn want het is een All Style Battle. Best Dancer wins the prize. Je maakt kans op een waarde cheque ter waarde van 250 euro te verzilveren bij Wrapp Maniac! How cool is that. Don Dev draait de tunes, en Don de Baron is de host!

19:00 IFFR
Girlhood presented by International Film Festival Rotterdam – IFFR
Energiek coming-of-age-drama van Sciamma (Water Lilies, Tomboy), met een ontzettend jonge en zeer overtuigende cast, laat zien hoe een 16-jarig meisje haar oude leventje ontvlucht en onder groepsdruk compleet verandert. De banlieues van Parijs vormen het decor voor dit rauwe portret van een nieuw leven voor de veerkrachtige Marieme.
___________________________________________
15:00 tot 18:00

GAME CORNER
Op goeie feestjes kun je spelletjes spelen en natuurlijk kan dit ook tijdens de Jump Off, because we know how to trough a good party. Speciaal voor onze kleinsten hebben we een hoekje gecreëerd waar zij lekker hun gang kunnen gaan met verschillende spelletjes en activiteiten.

BBQ
Een Fissa van Hiphophuis zonder BBQ? Dan is het feestje niet compleet en wij willen graag dat onze opening een echte banger is. Come and get yo chicken. We hebben ook opties voor de vegetariërs onder ons.

CLOSET SALE
Fahionista’s opgelet, de dames hebben hun tofste items geselecteerd om te verkopen tijdens de Jump Off

ART Expo by Fleur Jonathans
Monochrome laat zien hoe zwarte mensen afgebeeld worden in de geschiedenis van de (Nederlandse) beeldende kunst niet matcht met de samenstelling van onze samenleving. ‘What Lies Unspoken’, hoe zouden de kunstwerken er uit zien als we vandaag geschilderd zouden worden? En wat zijn eigenlijk de verhalen achter deze schilderijen? Influencers zoals Sanne-Louise de Bruin, Amy Miyú, Axel Linger van NoizBoiz, Don De Baron en Stepherd stonden model.