HIPHOPHUIS | Schiestraat 23 | 3013 AD ROTTERDAM | 0104118371 | Info@hiphophuis.nl

Agenda

All Eyes on Type

High on Type organiseert hun eerste festival! In het weekend van 27 & 28 mei zal er voor alle letterliefhebbers genoeg te beleven vallen in het HipHopHuis in Rotterdam. Het tweedaagse festival bied alles wat je van High on Type gewend bent, gestopt in één weekend! Dus verwacht workshops, masterclasses, lezingen, exposities en meer!

Programma

Het programma is zo goed als rond. We maakten een mooie selectie van onze favoriete namen uit de letterwereld en zo goed als iedereen zegde toe! Julien Priez (BoogyPaper) uit Parijs én Ellmer Stefan (The Pyte Foundry) uit Oslo zullen beide over hun werk vertellen tijdens de lezing avond. Voor de expositie zullen onder andere Yomar Augusto, Joachim Vu, Mark Caneso en Marina Chaccur een alfabet ontwerpen.

Kalligrafie animatie

High on Type produceerde samen met Julien Priez (BoogyPaper) een aankondigingsvideo. De animatiefilm is volledig met de hand gemaakt door het High on Type team en Julien samen én geeft in bijna 400 frames weer wat het publiek van het All Eyes on Type festival allemaal te wachten staat. De video is hier te zien en hier te downloaden.

Workshops

Tijdens All Eyes on Type zijn er meerdere workshops te volgen. Alle workshops tijdens het festival zijn geschikt voor deelnemers met verschillende niveau’s. Heb je een specifieke vraag? Laat het ons gelijk weten! Mailen kan op: info@highontype.nl.

Informatie

Data: 27 & 28 mei 2017

Locatie: HipHopHuis, Delftsehof 19, Rotterdam.

Voor meer en uitgebreidere informatie ga naar de All Eyes on Type festival homepage.

Klik hier voor het workshop aanbod. En klik hier om je aan te melden voor de lezingen. De expositie en de rest van de activiteiten zijn gratis te bezoeken.

Line up

Yomar Augusto (US)

Joachim Vu (FR)

Bogidar Mascareñas (ESP)

Mark Caneso (US)

Roosje Klap

Jay Sunsmith

Bernd Volmer (DE)

Marina Chaccur (BRA)

Studio AIRPORT

Janno Hahn

Spine Studio (DK)

Copenhagen Signs (DK)

Otto Baum (DE)

Bruce Tsai Meu Chong

ATTAK

Autograph_

Gwer

Vincent de Boer

Hans Schuttenbeld

Guido de Boer