×

News

Sabrina Starke x HipHopHuis x Connecting The Culture

Drie jaar na haar vorige album komt Sabrina Starke uitvoerig terug: met niet alleen een nieuw album en een clubtour, maar ook met een eigen expositie, viert ze haar tienjarige jubileum. Dit keer staan de vele dimensies van ‘identiteit’ en de zoektocht naar nieuwe definities centraal. Om dit project te vieren presenteert Sabrina in samenwerking met HipHopHuis een expositie.

Op zondag 30 september host het HipHopHuis een uitwisseling tussen mensen en culturen in vorm van een battle in TENT Rotterdam. Naast de battle zal de avond bestaan uit een voorstelling. Zo zullen drie muzikanten uit India, Brazilië en Curaçao gekoppeld worden aan de dansers Shailesh Bahoran, Ricardo Hendriks en Juna Leocaria om een traditionele & hedendaagse uitvoering te vertonen.

Om dieper te graven in de betekenis van identiteit, zal er een interactief moment bestaan waarin het publiek de mogelijkheid krijgt om de culturele identiteit van de dansers te ontdekken. De avond wordt afgesloten met een improvisatie moment van de juryleden. “Who do you think you are?” wordt gehost door Rajiv Bhagwanbali. DJ Don Dev zal zorgen voor de multiculturele sfeer door diverse muziek te draaien.

Locatie: TENT Rotterdam
Datum: zondag 30 september
Tijd: inloop 13:00 uur, Start 14:00 – 17:00 uur
Tickets: toegang gratis