HIPHOPHUIS | Delftsestraat 19A | 3013 AD ROTTERDAM | 0104118371 | Info@hiphophuis.nl

News

What’s cooking

Dinsdag 19 december is het zo ver, de Tuff Enuff awards zijn er weer. Een award show waarbij elke docent voor elk uur dat zij lesgeven 1 leerling uitkiezen die zij in het zonnetje willen zetten omdat ze bijzonder gepresteerd hebben in en om de les. Dit kan de leerling zijn die het meeste gegroeid is qua skills, of de leerling die niet per se het meeste talent heeft maar wel veel doorzettingsvermogen heeft laten zien. Hoe dan ook is het een motivatie boost voor de leerlingen om naar te streven en een moment dat heel het HipHopHuis gezellig samen komt voordat de kerstvakantie begint. Deze dag willen we weer net zo leuk vieren als de vorige jaren en daar hebben we jou voor nodig!

“What’s cooking”
Omdat eten mensen bij elkaar brengt en ze verbindt zouden we tijdens de awards graag gezamenlijk eten. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om te koken. We hebben die avond 2 programma’s:

17:00-18:30 = kinderprogramma (alle kids lessen behalve die van 4-5 jaar)
19:30-22:30 = volwassenenprogramma (alle teens en volwassen lessen)

Voor beide programma’s hebben wij 8 vrijwilligers nodig om te koken. Het is de bedoeling dat jullie een uur van tevoren aanwezig zijn zodat alles kan worden klaargezet. Per persoon mag je maximaal 25,- euro uitgeven aan je ingrediënten. Deze boodschappen kan je bij ons declareren en ter vergoeding van je harde werk krijg je van ons een gratis maandkaart.

Aanmelden
Wanneer het je leuk lijkt om ons hiermee te helpen stuur dan een mailtje naar suze@hiphophuis.nl onder vermelding van ‘Whats cooking’. Hierin vermeldt je voor welk programma je gaat koken en wat je van plan bent om te maken.