HIPHOPHUIS | Schiestraat 23 | 3013 AD ROTTERDAM | 0104118371 | Info@hiphophuis.nl

News

Bijzonder HipHopHuis x IBE-programma

Donderdag 3 augustus gaat het HipHopHuis x Notorious IBE -programma van start. Voor de vierde keer op rij hebben we een bijzondere programmering.

In de aanloop naar het festival in Heerlen draagt het HipHopHuis in Rotterdam bij aan verschillende preparty’s. Op donderdag 3 augustus wordt ons Internationale Film Festival Rotterdam (IFFR) zomerprogramma afgesloten en IBE ingeluid met de film The Break Boys met de director Mason Rose. In The Arena gaat Jamdown los met special guest Sir Ledgen uit Jamaica. Buiten is er een BBQ met de Tsunami Allstars(Brazilië). DJ Rob Manga & DJ Fleg nemen onze buren van Operator Radio over, DJ Nobunaga draait tijdens onze Open Practise.

Op vrijdag 4 augustus neemt de internationale vrouwelijke hiphopcrew de Heart Breakerz TENT Rotterdam over met een schilder- en dansworkshop voor kinderen en een panelgesprek. De avond wordt afgesloten met een jam.

Tijdens het festival in Heerlen zijn er in het HipHopHuis verschillende battles, georganiseerd door House of Vineyard, Return of The Bgirl, HipHopKingz en Jamdown. Bgirls Hurricane & Freaky G van Just4Rockers zullen een masterclass geven. Huisfotograaf Stacii Samidin exposeert beide dagen zijn werk tijdens de Societies Expo.

Programma
Donderdag 3 augustus: preparty en afsluiting IFFR-zomerprogramma, HipHopHuis Rotterdam
Vrijdag 4 augustus: Heart Breakerz TENT Takeover, TENT Rotterdam
Zaterdag 5 augustus: workshop Just For Rockers by Hurricane and Freaky G, IBE Heerlen
Zaterdag 5 augustus: Jam Down met special guest Sir Ledgen & Craig Black Eagle, IBE Heerlen
Zaterdag 5 augustus: Return of the Bgirl, IBE Heerlen
Zaterdag 5 augustus: waacking battle, IBE Heerlen
Zondag 6 augustus: HipHopKingz 3 on 3 battle, IBE Heerlen
Zaterdag 5 en zondag 6 augustus: Stacci Samidin Societies Expo, IBE Heerlen

Klik hier voor de tijden en de locaties.