HIPHOPHUIS | Delftsestraat 19A | 3013 AD ROTTERDAM | 0104118371 | Info@hiphophuis.nl

News

HipHopHuis Educatie: Each one Teach one

Het HipHopHuis presenteert ‘Each One Teach One’, een educatief programma voor scholieren met als doel kennismaking met hiphop. Each One Teach One is al jaren ingebed in de hiphop en staat voor de kracht van kennisoverdracht onder mensen. Each One Teach One is een gevarieerd workshopprogramma gebaseerd op dans, rap/spokenword, dj’ing en street art.

De workshops worden gegeven door professionals uit de HipHop scene verbonden aan het HipHopHuis. De workshops hebben niet alleen artistieke doelen. Zo is empowerment een kernbegrip in deze cursus. Een belangrijk onderdeel van het lesprogramma bestaat uit het terugkoppelen van de aangeleerde vaardigheden naar het dagelijks leven. De leerlingen worden gestimuleerd om zo creatief mogelijk te zijn met de aangereikte tools. Peace, Love, Unity & Having Fun, de basisprincipes van de hiphop cultuur, vormen de leidraad voor de workshops.

Het HipHopHuis werkt met dimensies waaruit scholen werken binnen het nieuwe CKV examenprogramma. Informeer over de mogelijkheden door contact op te nemen met Berry Heeze: Educatie@hiphophuis.nl