HIPHOPHUIS | Delftsestraat 19A | 3013 AD ROTTERDAM | 0104118371 | Info@hiphophuis.nl

News

Support het HipHopHuis en kom naar het benefiet

Benefiet flyer
Het HipHopHuis organiseert op zaterdag 20 december een benefiet matinee in het nieuwe Luxor theater. Inhoudelijk is het HipHopHuis in goede vorm, maar financieel niet. Het doel van het HipHopHuis is om hoogwaardige hiphop educatie aan te bieden tegen een betaalbaar tarief. Het aanbod is in de nieuwe locatie flink uitgebreid, met name het kinderprogramma groeit hard. Maar de lessen kosten meer dan ze opbrengen: Om verder te gaan in deze vorm heeft het HipHopHuis heeft extra geld nodig en beoogt met crowd funding zo’n 40.000 euro te verzamelen.

Benefiet
Om het HipHopHuis een financiële injectie te geven is op 20 december een groots benefiet matinee georganiseerd in het Nieuwe Luxor theater. Het benefiet begint met de jaarlijkse uitreiking van de Tuff Enuff Awards, een stimuleringsprijs voor getalenteerde leerlingen. Hier zetten 20 docenten van het HipHopHuis ieder hun meest getalenteerde leerling in de spotlights. Gastoptredens van de Koreaanse breakdance groep Morning of Owl en Nederlands favoriete rapper Typhoon tonen hiphop op z’n best, maar de ontknoping van deze middag is Shirma’s Soul Train: Onder vocale begeleiding van Shirma Rouse doen meer dan 300 dansers een poging om het wereldrecord Soul Train te verbreken.

Crowdfunding
1000 kaarten á 20 euro
Publiek met een kleine knip steunt het HipHopHuis door een donatie te doen van 20 euro hetgeen beloond wordt met een toegangskaart voor het benefiet. Het HipHopHuis rekent op een volle zaal en verwacht ten minste 1000 kaarten van 20 euro te verkopen.

20 awards á 1000 euro
De 20 Tuff Enuff Awards worden aangeboden ter adoptie, voor 1000 euro per stuk. Hiermee krijgt de winnende leerling de kans om de rest van het seizoen gratis lessen te volgen. Een donateur krijgt 4 stoelen in het nieuwe Luxor Theater en kan na afloop de winnaar feliciteren tijdens een besloten borrel.
Gulle gevers die het benefiet niet willen bezoeken kunnen zelf een bedrag bepalen en een donatie storten naar NL93RABO0149222017 ten name van HipHopHuis Holland. Het HipHopHuis heeft een ANBI status waardoor giften belasting aftrekbaar zijn.

Thanks for the support!